sábado, 17 de julio de 2010



El proper octubre, reincidim!

Increïble, però cert: vist l’èxit sense precedents de la primera edició de “Cinema sobre dues rodes”, el clamor popular ens ha forçat a reincidir. En la segona edició del cicle ataquem amb dos clàssics montjuïcaires (Larga noche de julio, El último sábado) i un documental neozelandès sobre el pare de la Britten V1000, el tristament desaparegut John Britten.
Hem millorat les infraestructures bàsiques: estem negociant el lloguer de dues dotzenes de cadires per evitar l’overbooking de l’edició passada, i hi haurà lectures motòriques gratuïtes per als qui el visionat de les cintes els avorreixi. La programació és la que segueix: assenyaleu les dates a l’agenda! Les projeccions seran al Centre Cívic el Sortidor (Plaça del Sortidor, 12)... al costat mateix del circuit de Montjuïc.
Seguirem informant.

Dissabte 16 d’octubre
Larga noche de julio
Dir: Lluís Josep Comerón.
Int: Simón Andreu, Eusebio Poncela, Marisa Paredes
Espanya, 1974, 84 min. V.E.
Tony vol aprofitar la celebració de les 24 Hores Motociclistes de Montjuïc per a dur a terme un robatori perfecte, del que obtindrà molts diners. Compta amb la complicitat de Pedro, un corredor que aspira a passar a professional. Es comet un crim i Pedro queda tancat a casa de la víctima sense poder sortir.

Dissabte 23 d’octubre
El último sábado
Dir: Pere Balañà Bonvehí
Int: Julián Mateos, Eleonora Rossi Drago, Ma Julia Diaz, Antonio Ferrandis
Espanya, 1966, 84 min. V.E.
José Luis es un jove barceloní de família modesta, apassionat de les motos. Somnia comprar-se una moto de gran cilindrada, tot i que la situació econòmica no li ho permet. Veient una carrera en el circuit de Montjuïc coneix a na elegant italiana, representant d’un equip, que se li insinua. Ell pensa que accedint als seus desitjos podrà realitzar el somni de posseir la moto.

Dissabte 30 d’octubre
One Man’s dream. The Britten Bike Story
Documental
Dir: Harry Ruffell. Nova Zelanda. V.O.

Documental sobre la vida del considerat un dels creadors i tècnics de motos més brillant de tots els temps.