jueves, 18 de octubre de 2012

Desde Nova Zelanda i en super 8




Formidable!
Love, speed and loss revela a Kim Newcombe com un gran desconegut del motociclisme esportiu, el gran absent de les enciclopèdies motòriques, un outsider admirable.
Aquest pilot nascut a Nelson (Nova Zelanda) no tan sols desenvolupà i posà a punt la König 500, convertint-la en una arma temible capç de vèncer les llavors intractables MV d’Agostini i Read. Fou també l’encarregat de pilotar-la, posar-la a punt i fer-ne el manteniment en l’aventura mundialista que el modest equip alemany König inicià el 1972 i que finalitzà tràgicament el 1973 a Silverstone.
Per fortuna dels afeccionats al cinema, Janeen, la inseparable companya de fatigues d’aquest neozelandès volador, adquirí una filmadora de súper 8 i filmà un material que passat pel sedàs cinematogràfic de Justin Pemberton s’ha convertit en la base d'un dels millors documentals dedicats al món de les dues rodes.

Kim, Janeen i Mark Newcombe
Tant és així, que per a que els assistents a la segona sessió de Cinema sobre dues rodes puguem gaudir-ne en completa comunió, els estudis de subtitulat Navarro del barceloní barri del Poble Nou han tingut la incommensurable generositat de col.laborar amb l’organització i subtitular cadascun dels 78 minuts que dura la cinta, convertint la sessió de dissabte en una oportunitat única, no tan sols per veure Love, speed and loss. També per entendre-la.
Feu cap el dissabte 20 i incrementeu la vostra cultura motociclista a cost zero!

1 comentario:

  1. http://mgtortugas.blogspot.com.es/2012/10/iv-cinema-sobre-2-rodes-love-speed-loss.html

    ResponderEliminar