domingo, 26 de enero de 2014

Feina feta!



Amb l’alegria que encomana el pet-pet-pet d’una Impala al ralentí, dissabte vam acomiadar la 5a edició de Cinema sobre 2 rodes. Amb l’agradable regust que dóna haver gaudit de tres tardes de cinema súpermotociclista en bona companyia, compartint experiències i coneixements amb un públic cada cop més nombrós: respecte la passada edició hem duplicat, de llarg, l’assistència, i respecte anteriors cicles... només cal rebuscar en les primeres entrades d’aquest blog per comprovar la progressió.
Gairebé es van omplir les 75 cadires de la sala
En aquesta sessió de cloenda el parc mòbil cinematogràfic el formaven quatre il·lustres personatges: tres eren impales (dues Sport 175 2a sèrie, una d’elles la protagonista de la pel·lícula, i una Sport 250),  i una King Scorpion Automix que, contra tot pronòstic, es colà a la sala on l’auditori l’acollí com si fos de la família. Però els autèntics protagonistes de la tarda foren en Manuel Garriga i en David Fernández de Castro, director i guionista del documental, que van explicar amb pèls i senyals la llarga i atribolada gestació de la pel·lícula. Sense oblidar (i ara!), el luxe de comptar amb la presència d’en Manolo Maristany, expedicionari de l’Operación Impala, que loquaç, hàbil i ràpid defugí esplaiar-se en donar explicacions sobre el llibre i instà al respectable a satisfer la curiositat de la manera més lògica (i divertida) possible: llegint-lo.
Manuel Garriga, Manolo Maristany i David Fernández de Castro
Després d’un sucós debat i donat per conclòs el cicle, tots plegats vam brindar amb cava i galetes Montesa (gentilesa d’ Applehead – Drytown i Bacallaneria Vallhonrat), pel feliç transcurs de les tres sessions... i per les que (esperem) estan per arribar.  

El merxandatge tèxtil ha gaudit de més acceptació que el literari
Seguirem informant per la xarxa. Per a precs, preguntes i suggerències, podeu adreçar-vos a cinemasobreduesrodes@gmail.com




No hay comentarios:

Publicar un comentario