domingo, 12 de enero de 2014

Ple fins a la bandera



Tot i els imponderables, que ens van obligar a interrompre dues vegades la projecció i a sortir corrents a comprar un amplificador i uns cables a un basar pakistanès de guàrdia, la primera sessió de Cinema sobre 2 rodes enregistrà un ple absolut. L’organització parlava de 100 assistents, la guàrdia urbana de 90. Així que ho deixarem en 95 éssers humans + 2 espectadors mecànics. 
La sala polivalent del CC El sortidor era plena com un ou
Jaime Nuñez (amb camisa blanca) i els germans Fité (gersei blau/vermell) presenten els respectius sota la silenciosa mirada d'una impecable SR   














El debat inter-projecció va estar dirigit pel nostre amic, conseller i espectador habitual Manel Garriga. El periodista de Sabadell, amb l’ofici que el caracteritza mantingué el tremp viatger del capvespre mentre se solucionaven els problemes tècnics. Els 97 assistents vam gaudir d’allò més amb les peripècies de Jaime Núñez i dels Germans Fité (elegantment habillats amb uniforme familiar). 
Cadenes que es trenquen, soldadors que reparen xassís trencats, esquenes desllorigades, cansament, calor, electrònica traïda per la humitat acompanyaren els milers de quilòmetres de carretera i pista, i la diversitat paisatges, molts d’ells fabulosos. 
En Manel Garriga conversa amb els protagonistes dels documentals
 Per moments vam sentir-nos transportats a destins llunyans, mentre rebiem lliçons teòrico-pràctiques extraordinàriament útils de com carregar motos en camions de transports de pells,  o de com refrescar-nos en el desert sense haver de treure’ns la roba. I vam acabar convençuts de que la potència i cilindrada d'una moto no és un inconvenient quan es tenen ganes de viatjar, i que el límit el posa (deixant de banda l’economia) un mateix... i en alguns casos, les suspensions.
Gràcies un cop més a en Joan i en Jordi per cedir-nos les Yamaha SR i Derbi Terra en exposició, a en Xavi pel suport tècnic, a l'Oriol per les fotos i a tots els assistents que van gaudir del tinglado en conjunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario