domingo, 9 de octubre de 2011

Primer round

Acabada la passejada visual pel mundial de 1974 de Le cheval de fer, José López Mateos “Lomat”, incombustible enginyer-tècnic-preparador, compartí amb tots nosaltres les múltiples aventures que ha viscut durant la seva dilatada vida esportiva i professional. Començà preparant i construint les motos amb les que corré a Marroc, Espanya i Europa, seguí com a director tècnic de la prestigiosa Autisa i continuà com a preparador free-lance a Lomat Systems, l’empresa que creà. Les explicacions amenes, planeres i tècnicament riques i concises van crear moments de veritable comunió tècnico-motociclista. El polièster, la fibra de carboni, el fleix d’acer, el mecanitzat, els efectes psicotròpics del Tío Pepe ben fresc, els noios, el nikasil, el crom dur, l’oli de ricí i les pràctiques llimatòries van animar el vespre de dissabte durant més d’una hora, en un debat contemplat en silenci per una lluent Benelli Sei que defensava la filigrana mecànica dels sis en línea sobre la simplicitat del mono-2 temps. A les nou, per motius d’horari, la tertúlia es traslladà a la porta del Centre Cívic on ja de manera informal s’allargà fins quarts de deu.
Notable èxit de públic: uns 25’75 espectadors: 24 adults, un nen que podem comptar per 0.5 i un nadó (0,25) possiblement l’assistent més jove de tota la història del cicle).
I una crida de l’organització: algú té fotos de dissabte? Si és així, que les enviï si us plau a cinemasobreduesrodes@gmail.com.
La setmana vinent canviem radicalment d’estil i ens passem al cinema biker.

No hay comentarios:

Publicar un comentario