miércoles, 5 de septiembre de 2012

... i una altra!

Ja hi tornem a ser! El proper mes d’octubre el cicle Cinema sobre dues rodes convoca de nou als motoristes de tota condició, afeccionats al cinema en general i a tothom qui ho desitgi, a gaudir/patir tres tardes perfumades d’hidrocarburs i aromes metàl.lics, suaument lubrificades amb SAE 20W50 (o Bel Ray Si7, si és el cas), com sempre il•luminades pel projector que ens brinda gentilment el Centre Cívic El Sortidor.

La quarta edició del cicle de cinema més motorista del barri arrencarà dissabte 13, amb la projecció de Morirás con el sol, coproducció mexicano-costa-riquenya de cinema biker dirigida per Julio Aldama el 1972. Al còctel de tequila, benzina i ranxeres el seguirà, dissabte 20, el documental de Justin Pemberton Love, speed & loss, un interessantíssim treball sobre la vida de Kim Newcombe, el dissenyador i pilot de la König 500, la màquina alemanya que arribà a liderar el mundial de la categoria reina el 1973 per davant de les fins llavors imbatibles MV Agusta d’Agostini i Read. Clourà el cicle, dissabte 27, Dust to glory, un documental sobre la Baja 1000, la cursa que  des de 1967 posa a prova pilots i màquines recorrent 1000 milles pel desert de la Baja California.
Com de costum, amanirem les sessions amb mecànica de precisió, convidats, tertúlia i tota la cultureta motorista que puguem cuinar (i pair).

Les projeccions seran a les sis de la tarda al CC el Sortidor, Plaça del Sortidor 12, 08004 Barcelona.
Us hi esperem. Feu córrer la veu!

1 comentario: