miércoles, 4 de diciembre de 2013

2014: 3 sessions, 4 títols


Podem anunciar amb sòlid convenciment que la programació del cicle de cinema més motorista de la ciutat està tancada, i el cartell preparat per lluïr en els establiments més selectes de la ciutat reclamant l’atenció dels afeccionats al motor. Els qui ho desitgin, ja poden marcar en vermell al calendari els dissabtes 11, 18 i 25 de gener.
En la primera sessió es projectaran dos documentals sobre una prova tan singular i atractiva com desconeguda: el Mongol Rally. Ricardo Fité i Jaime  Núñez, partint de la seva experiència personal i en base a imatges rodades durant el trajecte, ens brinden dos valuosos testimonis del com i el perquè d’aquesta prova amb diversos punts de sortida i arribada a Ulan Bator, capital de Mongòlia.
La segona sessió ens transportarà al TT de 1936 de la mà (millor dit, de l’ukelele) de George Formby. Ell, i la seva atrotinada i veloç Shuttleworth Snap, són els protagonistes d’una comèdia dels estudis Ealing, dirigida per Monty Banks, que ha esdevingut un clàssic i un valuós i divertit testimoni de la prova més carismàtica del motociclisme esportiu.
 Clourà el cicle d’enguany el documental “Operación Impala”, estrenat aquest any i que el seu director, Manuel Garriga, ens presenta en un muntatge inèdit que inclou metratge extra. El documental desgrana, sota un punt de vista històric, social i tècnic, la història del model més emblemàtic de Montesa.
Totes les projeccions es realitzaran, com ve sent habitual, a les 6 de la tarda al CC el Sortidor, Pl. Del Sortidor, 12, 08004 Barcelona. Les sessions compten amb la presència de convidats il.lustres, tant mecànics com humans, amb els que comentarem els aspectes que més interessin al respectable. L’entrada és gratuïta i, important per als fredolics, la sala disposa de  calefacció. 
Seguirem anunciant novetats... 

2 comentarios: