domingo, 19 de enero de 2014

Dissabte Formbydable!

Sentim molt recórrer a un joc de paraules tan evident, però és que el cognom de George Formby "Ukelele king" i l'èxit de la segona sessió de Cinema sobre 2 rodes ens l'han servit en safata...
Setanta espectadors, dues motos i cinc ukeleles
Després dels deu minuts de cortesia i d'una breu introducció, vam projectar (aquest cop sense cap contratemps tècnic) No Limit, subtitolada al català per gentilesa de la colla de traductores i traductors que dónen suport lingüístic a l'organització. Aquests són, i per a que consti en acta, l'Anna, en Troy l'Eli, que van brindar part del seu temps lliurre a la causa cultural i motorista.
Aquest dissabte estrenavem una pantalla més alta per permetre una projecció més gran i còmoda i fer factible la lectura dels subtítols: la falta de queixes per part del respectable, així com els aplaudiments finals, semblen indicar un grau de satisfacció prou elevat per part de la setantena d'ànimes que poblaven la sala. Ens acompanyàren, a més, dues Bultaco Metralla (la GT d'en Santi i la GTS d'en Claudio) vestides amb decoració Astro i una venerable espontània, una Montesa King Skorpion Automix que contemplà la projecció des del fons de la sala. Això sense comptar els cinc ukeleles que en clan Corbella-Castanera ens cediren molt amablement.
La llampant metralla GTS (llandes de pals i discs recmo)... i 5 ukeleles
En Claudio ens il.lustrà sobre el traçat del Tourist Throphy, invariat des de 1911
En acabar el passi s'inicià l'habitual i espontani debat, amb el material que molt gentilment ens brindà en Claudio com a fil conductor. Ell, i uns quants components del Club Bultaco visitaren el Classic TT de l'Illa de Man, el passat agost. Un video i imatges actuals van permetre comprovar l'espectacularitat del TT així com l'evolució de les muntures, que recorren el mateix traçat des de 1911.
 Els companys dels Ràpids del Masnou, incondicionals del TT, els sempre actius amics del Motogrup Tortugas, i la resta d'espectadors, van participar activament en un intercanvi d'impressions sobre el TT, aquesta cursa única que segueix sorprenent a qui no la coneix, i impressionant als qui hi estan familiaritzats.
Dissabte vinent sessió de cloenda amb un documental que comença amb una travessa per Àfrica en moto l'any 62, i acaba cinquanta anys després a Montjuïc. Amb alguna sorpresa...

No hay comentarios:

Publicar un comentario