jueves, 4 de diciembre de 2014

En marxa l'edició 2015
 Falten sis setmanes per a que arrenqui la sisena edició de Cinema sobre dues rodes. Amb una programació internacional i gairebé tan equilibrada com les vibracions d'un V90.  Ens posarem en marxa travessant l'Índia en Royal Enfield, seguirem reivindicant el paper de les fèmines en el món de la moto, i tancarem ensumant mescla amb oli de ricí durant el visionat d'un documental sobre Morbidelli, històrica marca de màquines de velocitat. Tot amanit, com és costum, amb convidats mecànics i humans.

Assenyaleu a l'agenda les dates. Seguirem informant.
Dissabte, 17 de gener, 18 h
Riding Solo to the top of the world.

Dir: Gaurav Jani. Índia, 2006 94 min. Color.  Documental. VOSC
Gaurav Jani viatjà des de Mumbai (Índia) fins un dels destins més remots del planeta: l’altiplà de Ghangtang, a Ladakh, prop de la frontera amb la Xina. Carregant tot l’equip en una Royal Enfield Bullet 350, enregistrà el material per a una documental únic en el que els paisatges i els perosnatges que l’habiten formen una història de bellesa, amor, superació i triomf espiritual.

Dissabte, 24 de gener, 18 h
Girl meets bike

Dir: Eric Ttretbar EUA, 2013.  Int: Ruth Menard, Melissa Pizarro, David Rngler, Ralf Schirg, Sam Scherf. 105 min. Color. VOSE
Una professora de secundària decideix comprar-se una moto amb els diners destinats al vestit de casament. Entra en contacte amb un nou cercle de companys motoristes que l’atreuen i tempten a una nova llibertat sexual. Mentre aprèn a muntar en moto, ha d’interpretar les seves ofertes de consells i assistència mecànica: són formes subtils de control o són coneixements realment imprescindibles per sortir-se’n?

Dissabte, 24 de gener, 18 h
Morbidelli. Storie di uomini e di moto veloci.

Dir: Jeffrey Zani,  Itàlia, 2014. 83 min. Documental. VOSC.
Fruit de la passió per les motos i la competició de Giancarlo Morbidelli nasqué un equip que, des de Pesaro, projectà i construí motos de curses. Competí durant 13 anys als mundials de velocitat, aconseguint 4 títols del món participant en les cilindrades de 125, 250 i 500 cc. Jeffey Zani narra, a través d’entrevistes i d’imatges d’època, una historia d’alegries i decepcions, de victòries i fracassos i de passió per la velocitat, tot creant un fresc d’una època en que David encara podia batre a Goliat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario