domingo, 28 de octubre de 2012

Feina feta


Dissabte entre pols d’argila i rodes de tacs (i galetes i cava) vam enllestir la quarta edició del Cinema sobre dues rodes, que ja s’ha convertit en el cicle de cinema i motos amb més tradició del barri, possiblement de la ciutat i potser fins i tot del Principat.
No és la primera vegada que ens toca disputar-nos l’audiència amb el festival de Sitges i l’In-edit, però tot i la descomunal oferta audiovisual de la tardor un públic fidel i entusiasta ens ha seguit en les projeccions i ha participat animosament en les xerrades post-pel.lícules, convertint el cicle en un punt de trobada i d’intercanvi d’impressions motòriques.
L’audiència mitja ha estat de 24,3 assistents: 17  persones al passi de Morirás con el sol, 32 a Love, speed and loss i 24 a Dust to glory. Els assistents mecànics han estat menys que en els altres anys (tot i que igualment notables) i sumaven si fa o no fa moto i mitja: una Ducati Scrambler i un kit Lomat de potenciació adaptable a la Montesa Impala.

Entre les manifestacions del respectable n'hi ha de tots colors: la més sincera arribà d'un espectador de Cardona, que assegurà (no direm en quin dels tres passis) que "si la veig per la tele canvio de canal". Els gustos són variats, perquè minuts després un afeccionat al cinema motorista qualificava de "peliculón" la mateixa obra.
Cinema sobre dues rodes és un cicle senzill i sense pretensions però que mira de ser rigorós en la programació i preparació de les sessions, sempre en la mesura de les possibilitats. Això comporta treballar amb col.laboradors que desinteressadament ens ajuden a que tots plegats puguem gaudir de les projeccions, i als qui agraïm un ajut sense el qual seria impossible tirar endavant aquest tinglado.

CC. El Sortidor: Cessió de l’espai
Ajuntament de Barcelona/Districte Sants Montjuïc: Finançament
Suport intel·lectual en les presentacions: Manel Garriga
Suport moral i entrades 2x1: Museu de la Moto de Barcelona
Suport moral i presencial: Moto club Tortugas
Suport tècnicoesportiu: Lomat
Ducati Scrambler: Marc
Càtering: Millet&Contreras
Grapat dels 150  programes: Joan
Sonorització: Applehead-Drytown

L'any vinent intentarem tornar-hi. mirarem de deixar algun testimoni gràfic de les sessions, encara que siguin apunts amb aquarel.la, i prometem apuntar-nos a alguna xarxa social. Diuen els entesos que és la forma més moderna i eficaç de donar-nos a conèixer.

2 comentarios:

  1. Felicidades por este nuevo ciclo, espero asistir a muchos mas.
    http://mgtortugas.blogspot.com.es/2012/10/iv-cinema-sobre-2-rodes-dust-to-glory.html
    http://mgtortugas.blogspot.com.es/2012/10/iv-cinema-sobre-2-rodes-love-speed-loss.html
    Saludos

    ResponderEliminar
  2. I sobretot gracies a tu, David per fer-ho posible, llarga vida a les dues rodes i a la benzina !

    ResponderEliminar